đŸŽ¶ Mor lilla mor vem Ă€r vĂ€l som du? đŸŽ¶

Mor, Iilla mor, vem Ă€r vĂ€l som du? Ingen i hela vĂ€rlden. Du Ă€r mig nĂ€ra i bön, i dröm,Vart jag sĂ„ stĂ€ller fĂ€rden. Än kan jag höra, fast Ă„ren flytt, Hastiga steg, som vandra Flitens och arbetets offervĂ€g Alltid till hjĂ€lp för andra. Mor, lilla mor, vem Ă€r vĂ€l som du? Ingen i hela vĂ€rlden.

Än kan jag höra din stĂ€mma varm Tala vĂ€nliga orden. Mor, liIla mor, vem Ă€r vĂ€l som du? Ingen pĂ„ heIa jorden. Ingen kan Ă€lska mig sĂ„som mor, Ingen kan sĂ„ försaka, Kunde jag, kunde jag blott en gĂ„ng SkĂ€nka dig det tillbaka! Mor, liIla mor, vem Ă€r vĂ€l som du?Ingen pĂ„ hela jorden.

Idag tĂ€nker jag pĂ„ min mor jag inte kan Ă„ka till. Mor, ingen Ă€r som du. Tack för alla gĂ„nger du bett för mig. Tack för alla gĂ„nger du haft omsorg om mig. Tack för alla gĂ„nger du kommit med frukost pĂ„ sĂ€ngen 😄. Tack Mor för alla gĂ„nger du vakat över mig. Jag Ă€r dig evigt tacksam. Älskar dig mamma.

Idag gÄr min tacksamhet till mina barns mor. Tack för att du gjort sÄ mycket gott för dom. Tack för alla gÄnger du burit dom bÄde fysiskt och i förbön.

Idag gÄr min tacksamhet till mina barns mormor. Vars omsorg alltid visat sig i att göra gott för alla. Som gett sÄ mycket av din kÀrlek till dina barnbarn.

Min respekt gÄr till alla mödrar över hela jorden. Ni Àr vÄr respekt vÀrda.

Mother, little mother, who is like you? No one in the whole world You’re close to me in my prayer, my dream Wherever I aim to go Despite all these years, I can still hear Hasty steps that wanders Diligence and work is the road of sacrifice Always willing to help others Mother, little mother, who is like you?No one in the whole world

I can still hear your warm voice Speak the friendly words Mother, little mother, who is like you? No one in the whole world No one can love me like [my] mother No one could make sacrifices like that If only for one time I could Give it back to you Mother, little mother, who is like you? No one in the whole world

Idag ber jag….

🙏 Herre, vĂ€lsigna alla kvinnor som haft förmĂ„nen och möjligheten att bli mamma. VĂ€lsigna dom. Herre, visa din sĂ€rskilda omsorg för den kvinna som lĂ€nge önskat att bli mamma men, av nĂ„gon anledning , inte kunnat fĂ„ bli det. VĂ€lsigna dom sĂ€rskilt idag. Amen 🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: