🍂 Det kan finnas en uns av höst i vĂ„rt liv đŸ‚

🍂 Det kan finnas en uns av höst i vĂ„ra liv. Precis som hösten hĂ„ller pĂ„ att smyga sig in i vĂ„r del av vĂ€rlden. LikasĂ„ sĂ„ kan det kĂ€nnas i livet. Som att hösten smyger sig pĂ„.

🍂 Tog en promenad för nĂ„gon dag sedan. MĂ„nga trĂ€da blad har börjat skifta i dom mer bruna och röda nyanserna. Somliga trĂ€d mer. Andra mindre. Men det lĂ€r vĂ€l som all andra Ă„r bara bli mer och mer. Till slut tappas alla löv. Trots att dagen var varm i luften sĂ„ kĂ€ndes det lite vemodigt.

🍂 Livet kan kĂ€nnas sĂ„. Delar av det kan fortfarande vara gröna. Men sĂ„ blir det inslag av mer höst. Vissa delar av livet kĂ€nns bara som det torra. Kanske Ă€r det just sĂ„ livet fungerar. Allt Ă€r inte blomstrande. Allt Ă€r inte gröna nya blad. Det Ă€r en utmaning att leva i ett sĂ„dant förhĂ„llande. För liksom mina ögon drogs Ă„t dom höstlika röda bladen dras vĂ„rt fokus till den del av livet som just nu Ă€r mer höst.

🍂 ÄndĂ„ Ă€r det dom nu gröna delarna som tillför nĂ€ring. Som ger energi till oss. Det Ă€r dom delarna som behöver vĂ„rt fokus. DĂ€r ligger kraften. Vi behöver och mĂ„ste inte fokusera sĂ„ mycket pĂ„ den del som just nu inte tillför sĂ„ mycket.

🍂 Alla bilder haltar. Jag vet. Men jag fĂ„r en bild av att det Ă€r sunt att vissa blad faller av. Det som förr gav energi har nu gjort sitt. Dom behöver falla av. För det kommer nya.

🍂 För glöm aldrig bort att efter hösten kommer det en ny vĂ„r. Det kommer en vĂ„r dĂ€r du nu kĂ€nner höst. Minns vĂ„rens kĂ€nslor förra gĂ„ngen. PĂ„minn dig om dom nya skotten trĂ€den gav. Dom skott som gav dom blad som gett och fĂ„ngat energi. Dom skott som gav blommorna och dess frukt. Lika sant i vĂ„ra liv. Det kommer en nu tid. En ny vĂ„r. Ny frukt. Vila i det. VĂ„ga lita pĂ„ det. LĂ„t dig föras Ă„t det hĂ„llet. Tidigare Ă€n du anar Ă€r du dĂ€r.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: