🎄 Hur ska julen bli? đŸŽ„

🎄 Hur ska julen bli ?

🎄 AlltsĂ„ , det kanske Ă€r vĂ€l tidigt att oroa sig för den. Men i Ă„r Ă€r det ju en ganska nĂ€rgĂ„ngen frĂ„ga. Tegnell och hans kompisar har fĂ„tt den. Och stackars dom. TĂ€nk att fĂ„ ta den frĂ„gan och pĂ„ nĂ„got sĂ€tt ta ansvar för svaret.

🎄 Men jag skulle tro att ganska mĂ„nga oroar sig för den frĂ„gan. SĂ€rskilt den som lever ensam. Julen var kanske en av fĂ„ ljuspunkter att fĂ„ trĂ€ffas. SĂ„ kommer pandemin andra vĂ„g.

🎄 Att vi nog har stĂ€llt in oss pĂ„ att denna jul blir inte som vanligt Ă€r nog sant. Men lika sant Ă€r nog att nĂ€r vi börjar fundera pĂ„ hur den ska bli, vad man ska fylla den med, blir det inte lika enkelt. Det Ă€r dĂ„ ensamheten kryper in pĂ„ livet…..

🎄 SĂ„ för allas vĂ€l och ve….. hur kan vi göra julen trevlig mitt i allt?

🎄 Vi har ju blivit rĂ€tt bra pĂ„ att ha teamsmöten. Eller andra olika webinarier zoom och allt vad det nu heter. FaceTime inte minst. Och kanske Ă€r det just hĂ€r vi har nyckeln. Att redan nu lĂ€ra sig tekniken. Planera julbordstiden ihop. Skicka julklapparna extra tidigt. Öppna dom tillsammans. Dricka julkaffet ihop. Att se julottan pĂ„ tv och veta om att nĂ„gon mer Ă€r uppe och ser samtidigt. Inte i samma rum men Ă€ndĂ„. Att en mobil eller dator stĂ„r pĂ„ bordet dom om den personen satt pĂ„ den platsen.

🎄 NĂ€r man börjar tĂ€nka och fundera Ă„t det hĂ„llet….. visst kĂ€nns det som att det vĂ€nder lite dĂ„? Att det faktiskt kan bli en ganska bra jul i alla fall. Lite annorlunda , ja visst. Men typ nĂ€st bĂ€st.

🎄 SĂ„ börja redan nu. Ta makten över detta trĂ„kiga. SĂ„ gör vi den bĂ€sta julen nĂ„gonsin. Ja, i alla fall Ă„rets bĂ€sta julafton.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: