Lyft upp ditt huvud – Gud vill alltid göra en väg för dig

Fick en låt igår kväll. (Kan man säga så när man bara för tips om låten 🤭) Ja jag kände det så. Kanske är det så att jag behöver ge den vidare idag till någon idag. Låten är skriven av Evelina Gard. Den heter God Will Make A Way. Lyssna på den.

Gick ut efter stranden i en kväll där molnen var tunga. Vinden låg på. Först ser jag bara detta tunga. Men när jag tittar längre ut så ser jag en strimma av ljus. Kände bara en stor glädje. En så god bild på hur livet kan vara fullt av ”moln”. Men där kan ljuset ändå bryta fram. Lite senare på min promenad blir jag påmind om denna låt av Evelina Gard.

Jag vill påminna och uppmuntra dig, alla andra och inte minst mig själv Lyft upp blicken. Lyft upp ditt huvud. Gud kommer att skapa en väg för dig. Alltid.

För mig har den sista tiden blivit så viktigt att fästa blicken på något större. Det som är större än omgivande faktorer. Större än problemet. Större en oron. Större än allt jag möter.

För mitt i allt som finns att kämpa med öppnat det sig så ofta en väg. Som det är nu i pandemin så är det svårt att driva en butik. Gårdagen kom det ena bönesvaret efter det andra. Det är då man inser att denna sångtext har något djupt att förmedla.

Så lyft upp ditt sinne. Lyssna på låten. Låt den beröra dig. För jag tror den har en hälsning till oss idag.

Ber om att du ska få en välsignad dag med nytt mod och ny kraft. Här får du texten också.

Lift up your head,
Be encouraged
God will always make a way.
Everytime, you feel discouraged
Put your trust in Him alone
Whatever the problem, He can solve it
Whatever the need, He will supply
Lift up your head,
God will always make a wayOnce again, lonely and confused
Once again, a valley to get through
Seems like every time it feels alright,
Another trial comes
For every opened door, another’s closed
And you feel like giving upLift up your head, be encouraged
God will always make a way,
Everytime, you feel discouraged
Put your trust in Him alone
Whatever the problem, He can solve it
Whatever the need, He will supply
Lift up your head
God will always make a way

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: