Sista dagen…

Sista dagen…..

Egentligen kan alla dagar vara sista dagen. Men dom kan också vara den första. Första dagen på resten av våra liv tex.

Sista dagen….

Det finns ett blogginlägg som jag skrivit som lästs massor av gånger över tid. Vissa tider väldigt mycket. Den mest låsta på kort tid som jag skrivit var den om vår skylt ”endast personal”. Men den som läst nästan mest över tid är ”sista dagen på jobbet”.

Sista dagen….

Jag vet inte vad det är för spännande med just något som börjar med ordet ”sista”. Kanske är det för att det luktar något av något definitivt. Slutgiltigt. Färdigt.

Sista dagen….

Idag är det sista dagen på oktober månad. Vi går in i november. Om drygt 50 dagar vänder det. Dagarna börjar bli längre igen. Ljuset börjar återvända igen. Om drygt 60 dagar är detta året slut. Vi börjar på något nytt.

Sista dagen….

Så njut av oktober. Snart är den månaden slut.

Jag vet inte vad du vill ska vara det sista. Kanske är det något som behöver ta slut. Kanske har du makten att sätta punkt. Är det något dåligt du lever i behöver du sätta punkt och avsluta det. Lev inte i något dåligt.

Kom ihåg att varje avslut är början på något nytt. Starten till en ny tid och kanske en ny värld. Så ”det sista” är inte ett slut utan snarare en början. Så var inte rädd att sätta punkt. Efter varje punkt kommer det en ny mening. En ny väg. Ett nytt liv. Nya möjligheter.

Sista dagen är första steget till nästa dag. En ny dag som har något att ge oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s