För att fatta detta måste du nog veta varför…

Det finns en vecka som är lite mer än övriga veckor på året. En vecka som jag nog sett fram emot varje år så länge jag minns. Och har jag inte kunnat genomföra den som vanligt har jag saknat den så oerhört mycket.

Veckan jag pratar om är Nyhemsveckan utanför Mullsjö.

Om man inte vet något om denna vecka, om man aldrig varit där och om man inte vill veta något om den förstår man inte alls vad jag menar.

Denna vecka är en konferensvecka som pingströrelsen har varje år.

För mig som troende betyder den mycket. På många sätt. Men den veckan betyder också mycket pga alla möten med människor. Möter gamla vänner som man kanske bara möter just en gång om året då man är på Nyhemsveckan. När jag var liten var det barnmöten. Med åren har det blivit ”vuxenmöten”. Jag skulle påstå att dessa veckor har haft avgörande betydelse för mitt liv. Till Nyhemsveckan kan jag lägga till Torpkonferensen (googla det så får dunsens det är) och andra liknande händelser. Varför då? Jo, för då har Gud talat på ett speciellt sätt till mig. Det har fått bekräfta det jag fått till mig i mitt vanliga sammanhang. Denna Nyhemsvecka är just nu. I år har jag möjlighet att vara mycket där. Kan du ana att jag är glad för det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s