Han kan bära dej

Har ju återkommit till olika psalmer sista tiden. Gör så även denna dag. Kanske är inte detta en psalm men ändå en sång.

….

Det är ingen förtäckt reklam för något gym med starka personer som kan bära tungt. Nej, det handlar mer om en omsorg som någon, kanske många, behöver påminna sig om just nu. En vacker och omsorgsfull sång som har en hälsning till oss.

Inget problem är för stort , Herren har lösningen. Verkar dit hinder som Berg, Herren kan flytta det. Just när det stormar som mest, Herren kan stilla allt. Mitt i den djupaste sorg , hans omsorg helar dej.

Om han bar hela skapelsens tyngd på sina skuldror, vet jag min broder, att han kan bära dig. Om han bar hela skapelsens tyngd på sina skuldror, vet jag min syster, att han kan bära dig.

Han sa : ”Kom till mej, alla som kämpar, och jag skall ge er ro!”

….

Han kan bära dig. Vila i det. Inget är för stort för honom. Inget är för omöjligt. Inget är för underbart än att han skulle kunna förmå det.

🎧 Vill du lyssna till sången så finns det här.

……

Har du sett mitt inlägg om Klingande Julkort? Kolla här!

Lördagen den 12/12 sänds en repris på förra årets (2019) Klingande Julkort. Kl 19:30. Du hittar den på pingstkyrkans onlinetjänst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: