En god avslutning på en dag

🍊 En god avslutning på en dag kan vara att äta en apelsin. Har haft en god vana sen en ganska lång tid att avsluta dagen med att äta en eller kanske två apelsiner. Ska visst vara nyttigt.

Ett annat gott sätt att avsluta en dag är att gå en promenad vid solnedgången

Att njuta av vågskvalpet och solens glittrande strålar i vattnet. Alla fåglars sång. Det gör gott i själen.

Goda avslut är viktigt. Det kommer att bära med sig en väldoft i minnet. Dåliga avslut har en tendens att bli tråkiga minnen som ploppar upp då och då. Som kan förstöra en ny vandring.

Men ett dåligt avslut kan man bestämma sig för att försonas med. Att låta förlåtelsen få omsluta den. Att nåden får övertäcka den. Tyvärr är det svårt att få dessa dåliga avslut ogjorda. Dom finns där. Kommer kunna ploppa upp. Men vi kan lära oss att hantera dom. Att bli herre över dom. Därför blir nådens förlåtelse viktig. Till sig själv men också till det som var orsaken till det dåliga avslutet.

Det är då man är redo för att gå vidare. Så gör dig redo genom att låta nåden drabba dig själv till förlåtelse. Att kunna liksom Jesus på korset uttrycka ”förlåt dom för dom vet inte vad dom gör (gjorde)”.

Lyft sen blicken och se mot framtiden. Styr dina steg åt det hållet. Där kommer du att hitta nya möten, nya upplevelser, nya känslor och ett nytt liv. Det är din framtid. Inte livet som kan skymta i backspegeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: