Jag sjöng mig hes

Alltså vilken glädje det var. Att få mötas till gudstjänst igen. På riktigt. Inte via skärmen. Utan fysiskt besök med många andra i kyrkan.

Glädjen att sjunga ihop gjorde att jag tog nog i mer än jag borde. Stackars dom som stod nära😂😂 men jag blev allt lite hes. På kvällens kändes halsen lite extra seg

Men det var en sådan stor glädje. Jag insåg att jag verkligen hade saknat detta. Att mötas i kyrkan. Sjunga och lovsjunga.

När man gör en församling sjunga igen blir det bara så bra. Funkar inte så bra hemma i soffan. När en kyrkan ber ihop blir det så mycket mer än att be själv i soffan. Visserligen är det bra att be själv hemma också. Men det blir så mycket mer…. på något särskilt vis.

Bibeln säger…. Där två eller tre är tillsammans i mitt (Jesu) namn är jag mitt ibland dom. Jag tror , säkert som du också , att den som tror på Jesus har honom i sitt liv. Alltså vart jag än är är Jesus där. Men på ett förunderligt sätt säger denna bibelvers det som verkligen sker. Då är han där, mitt ibland oss. Och det märks.

Inte så konstigt då att det är något speciellt att vara med i kyrkan och göra gemensam sak med andra.

Så tacksam att vi kan samlas. Hoppas och ber att smittan inte tar ny fart. Om så sker finns stor risk att vi inte får ha större sammankomster. Så nu gör vi det bästa av allt. Ser till att sköta oss. Så ska vi nog få fortsätta att mötas.

Men glöm inte – att du som vill ha en relation med Jesus så är han alltid med. Om vi än har en pandemi så finns han med. Tack och lov för det.

Ps Till dig som följer min blogg via Facebook. Förr kunde man länka direkt till Facebook från bloggen. Det hindrar FB numera. Så därför får jag länka manuellt när jag får tid. Men du kan följa min blogg via www.pedherskoog.com om du vill. Så missar du inte mina uppdateringar även om inte fb visat det. Skriver typ varje dag 😊🙈. Lägger upp dom kl 6. Håll till godo om du vill. Ds

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: