Vad önskar man någon bäst?

En sådan dag som denna önskar man ofta varandra ett Gott Nytt År. Inte alls dum önskan. Visst är det så att vi vill att nästa år ska bli ett gott år.

Men jag har funderat lite på vad man önskar någon bäst….

Välgång? Mmm absolut. Det är ju något stort i det. God hälsa? I dessa tider är det verkligen något man önskar alla. Om alla har god hälsa borde det innebära att pandemin är över. Rikedom? Mmm vem vill inte vara rik?! Jag skulle tro att listan kan göras lång.

Men jag tänker att en av dom bästa önskningarna man ge någon blir också en bön som kan bli bönhörd.

Jag önskar att Gud ska välsigna dig och ditt liv

Det är min önskan och min bön inför 2022. Att Gud skulle få bli dig så nära att hans välsignelse över ditt liv blir påtaglig. Det blir inte bara min önskan utan Gud vill verkligen det. Det är Hans gåva till dig. En gåvas värde blir aldrig sitt rätta värde om den inte tas emot. Så min bön är att du skulle vilja ta emot hans välsignelse.

Jag har en önskan och en bön att Gud skulle vända sitt ansikte till dig och se på dig. Att hans strålglans skulle få lysa upp din vandring under 2022. Att hans nåd och barmhärtighet skulle vara över dig. Att du skulle få uppleva frid där du idag känner oro. Och min tillit är att jag tror att han infria det hos dig. När du tar emot den gåvan ger den dig sitt värde in i ditt liv.

Så jag skulle vilja läsa välsignelsen över ditt liv. O att du skulle vilja ta emot varje ord. Men framförallt kraften i dom. Den kraften kommer från Gud själv. Så ta emot den. Det är det bästa jag kan önska dig inför 2022.

Herren välsigne dig
och bevare dig.
Herren låte sitt ansikte lysa över dig
och vare dig nådig.
Herren vände sitt ansikte till dig
och give dig frid.
I Faderns och Sonens och den heliga Andens namn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: