Jag är himla grym ju

 
Alltså, jag visste inte att jag var så grym. Inte illa att få veta det. Har aldrig tidigare fått den beskrivningen. 

Himla grym. Ska man ta det positivt eller se det som ett påhopp? 

Grym! 

Å ena sidan talar detta ord om elakhet, hård, hjärtlös mm mm. Å andra sidan talar ordet om mycket skicklig, väldigt bra och enorm. Jag väljer att tolka det positivt. 

Alltså en sådan personlig hälsning kan ju inte bara avfärdas, eller hur?  Så jag bestälde en pizza. 

Tio procent rabatt också. Och jag fick den rabatten. Det blev inte som på Ica Smedby härom dagen. Den rabatten uteblev. Grymt bra att det funkade denna gång. 

Visst har du vänner omkring dig som är så himla grymma?! Säg det till dom. Uppmuntra dom. 

När jag tänker på mina medarbetare i vår butik, och på alla andra butiker inom är erikshjälpen, så är dom så grymma. Vilken insats dom gör. För att inte tala om alla som genomför allt arbete i fält, ut över världen, för Erikshjälpens sak. 

Du har säkert blivit påmind om flera som är himla grymma. Kanske skulle du skicka en liten hälsning till någon idag. 

Och du, du är ju så himla grym du med. Du är ju så bra. Var rädd om dig.  

2 svar till “Jag är himla grym ju”

  1. Var och hälsade på min pappa på sjukhuset och hörde en ung sköterska prata med en gammal man om nånting som han inte trodde att han kunde, något med datorer tror jag. ”Det vet du ju inte om du inte har provat” sa hon, ”du kanske är grym!” ”Nä, det är jag väl inte, jag är allt ganska snäll jag” sa han. Och hon förstod inte att han missförstod henne. Det är svårt när språk förändras! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s