I går morse hade jag förmånen….

I går morse hade jag förmånen att få leda en morgonandakt på Ledarforum som Erikshjälpen hade i Norrköping. Så tacksam och glad för den möjligheten. Jag tror att jag vill bara dela med mig till dig om den hälsning jag gav då. Kanske behöver du den också. 

Jag fick en sång till mig inför den morgonen. Det är en gammal gospel. 

Texten är så här på engelska:

Nobody knows the trouble I’ve seen
Nobody knows but Jesus
Nobody knows the trouble I’ve seen
Glory, Hallelujah

Sometimes I’m up
And sometimes I’m down
Yes, Lord, you know sometimes
I’m almost to the ground
Oh, yes, Lord, still

Kanske tycker du att du står rätt ensam i det du möter. Du kan inte prata med någon om det. Brottas med frågor som ingen annan vet om. 

Då är min hälsning till dig: Det finns en som vet om. Det finns en som brottas med dig. Det finns en som gråter med dig. Det finns en som skrattar med dig. Det finns en som vet där ingen annan vet. Det vet Jesus. ”Nobody knows, but Jesus.”

Ta in det. Tänk på det. Låt det bara sjunka in. Han är med dig när ingen annan kan vara det. Han vet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s