Idag firar jag 50 år

Idag är det en speciell dag. Det är den 3:e september och det är 50 år sedan det blev högertrafik. Men det är inte egentligen det jag firar. Hur stort det än var att vi bytte sida på vägen. JP har en artikel om denna stora händelse.

Nej,denna dag var viktigare än så. Det var då jag tog mina första steg. En farbror sa åt mig att komma så då gick jag. 😄

Måste säga att det känns som igår…. nej inte alls. Tänk att det är 50 år sedan. Tycker nog att det var rätt smart av mig att börja gå just den dagen. Tänk om jag hade gjort det tidigare… då hade jag ju fått lära om igen.

Men jag minns inget om den dagen trots allt. Händelsen är berättad för mig.

Denna dag måste ha varit rätt spännande och rörig. Vilken grej. Måste ha varit svårt i början. Synd att inte alla länder styrde över till höger.

Fast jag undrar om det inte hade varit bättre att låtit bli att börja gå. Ni ser vad det innebar. Man fick köra runt med syrran på sparken. 😉

Så idag får vi fira. 50 år är ju inte så lite det. 💐💥🎉🍓

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s