När något går i graven..

Vet inte om du någon gång haft något som du gärna använt som slutas att produceras?…..

Genom tiderna är det saker och ting som lägga ner. Man kan inte av olika anledningar fortsätta att producera det. Exempel kan vara SAAB. För många var det en ikon och legend som gick i graven. För andra en icke-fråga. I slutet av april 2017 gick Gullans mode i Munkfors i graven. En epok som avslutades. Hur många visste om det? Men troligen en jobbig händelse för många.

Jag har fått reda på att den tandkräm jag använt sen jag var liten inte längre går att få tag på. Tillverkningen är komplicerad. Tuben funkar inte bra till den konsistensen. Ska man fortsätta att tillverka den måste man investera i en ny produktionslinje. Det är troligen lite för få som köper den. Så man ger upp den produkten. Sorgligt för mig.

Nu stannar inte livet för det. ( eller gör det…?). Jag har några tuber kvar. Köpte dom sista som fanns.

Ibland känns det dock att livet byggs upp på yttre omständigheter. Så gungar livet rätt skapligt när dom omständigheterna förändras.

Att bygga livet på en annan grund och omständigheter är ett måste.

I framtiden kommer många saker, händelser, föreningar, viktiga mötesplatser just nu mm mm gå i graven. Bygger vi livet på dom , som en förutsättning för just livet , kommer det bli problem.

Lägg större vikt vid det inre livet. På djupare saker som har en längre varaktighet. Som bygger på innerliga värderingar och livsmönster. Då kommer dom yttre omständigheterna inte ta över ditt liv.

Ps. Apotea fick visst in ett ”kvarglömt” parti. Så det blev att köpa några fler tuber innan dom tar helt slut Ds

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s