Sår som inte syns….

Igår var jag på återbesök för mitt öga. Det som skulle bara bli en rutinkontroll blev en överraskning för både mig och läkaren. Han upptäckte 5 sår på näthinnan. Dom är nu behandlade med laser. Återbesök på måndag och koll flera gånger till för att säkra att näthinnan inte lossnar.

Små sår som inte syns för blotta ögat. Små sår som gör sig påminda då och då. Små sår som ingen annan kan upptäcka än läkaren.

Det är inte så ovanligt att vi går och bär på inre sår i själen. Sår som uppkommit på olika sätt. Människor som sårat på något sätt. Händelser som satt sina spår som ett inre sår. Sår som gör ont när någon ovarsamt ger oss en ny törn. Det är sår som ingen direkt ser men ändå finns där. Sår som vi så gärna vill ska läka. Sår som vi önskar inte ska ge oss några ärr.

Till dig som fått inre sår ….

Läkaren Jesus ser dina sår. Han vet om dom. Han kan hjälpa dig med dom. Läka dom. Du är inte ensam med dina sår. Min bön för dig denna dag är att Jesus ska hela dina inre osynliga men ack så verkliga sår. 🙏

Till oss alla……

Det är så lätt att vi sårar någon. Att vi ovarsamt och helt oönskat gör något som skapar sår. Min bön idag är att vi ska få vara med och läka dom såren genom att få säga förlåt🙏.

Samtidigt är jag väl medveten om att vi möter ibland människor som medvetet vill såra. Som på ett förunderligt sätt gärna sårar. Gärna skadar. Gärna för mer någon. Till dig som är utsatt är min bön denna dag att Gud skulle sätta upp ett skydd omkring dig. Att ingen ska få såra dig något mer. Att du kan vända dig bort ifrån det. Att Gud helt enkelt ska beskydda dig. 🙏

Sår som inte syns kan vara så jobbiga att bära. Ovisshet. Ångest. Ledsamt. Men låt dig vila i att läkaren Jesus vill och kan hjälpa dig. Min läkare använder laser. Jesus använder sin omsorg om dig och sin läkedom för inre sår.

Du är inte ensam!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s