I Guds närhet finns inga begränsningar i antal

I dessa tider är det många begränsningar. Var på gudstjänst där man endast fick vara 50 personer. Man fick anmäla sig. Så hade vi flera sådana gudstjänster på rad.

I Guds närhet finns ingen 50-gräns. Alla får plats. Till honom behöver vi inte anmäla oss på någon webbplats. Hos Gud finns ingen riskgrupp som inte har något tillträde. Hos Gud är ingen för gammal. Inte heller för ung.

Hos Gud finns ingen som är ”för mycket” av något. Inte för rik. Inte för fattig. Inte för kort eller lång. Inte heller för dåligt klädd. Hos Gud finns ingen som inte är tillräcklig helig eller tillräckligt värdig. Eller allt för ohelig eller ovärdig. Alla har tillträde till honom.

Idag kan vi klaga på att vi inte får eller kan vara med. Undrar ibland om vi tänker så i relationen till Gud. Att vi varken vill eller kan. Men en sak är säker. Vägen till Gud står öppen.

I dessa tider då vi söker oss till sådana ställen vi är begränsade att delta i finns det en annan plats. Varför inte söka sig till den plats som är obegränsad. Platsen nära intill Gud.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: