Minnen som gör oss glada …

För ett år sedan var jag, tillsammans med en grupp, i Tanzania. Vi åkte dit för att se vår församlings mission. När jag börjat plocka fram den resan i minnet väcks det mycket glädje. Bild för bild, händelse för händelse, väcker så mycket glädje.

Du kan se många bilder genom att titta under menyn i min blogg. Tex på barnen. Eller när vi var i safarieparken . Resan var 2019 så kolla gärna in den.

Visst är det så att vissa minnen bara gör ont. Men vi lämnar dom för ett tag. Det finns så många goda och härliga minnen.

Att få tag på alla dessa minnen gör gott inom oss. Kanske kan korten från minnet hjälpa dig. Men tänk när man bara kan koppla på dom inom oss. Så får man en känsla av att nästan vara där igen. Dofter påminner sig. Skratten. Så börjar det göra massa gott inom oss. Låt dom goda minnena verkligen påverka dig. En så bra motkraft mot allt det jobbiga vi möter.

Det är som att dom goda minnena frigör goda ”hormon” hos oss. Som påverkar oss till ett ljusare inre och fridsammare sinne. Detta tror jag att vi behöver mycket av.

Minnet från vår resa till Tanzania är så härligt. Vi hade så roligt. Upplevde så mycket tillsammans. Händelser som fört oss samman. Vi har fått band mellan oss som grupp som nog aldrig kommer att gå sönder. Det är nog beviset på att goda minnen gör gott med oss över tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: