Hur piggar man upp sig själv?

Hur piggar man upp sig själv?

Jag har lagt märke till ett fenomen hos mig. Är jag lite trött och sliten så köper jag gärna en blomma. Ibland flera stycken. Blommor har ju en förmåga att pigga upp.

Denna gång sammanträffande det med bra rabatter på plantagen. Inte alls så fel. Upp till halva priset. Och det är ju en rätt okej rabatt.

Så det blev en stor grön växt och några andra mindre. Typ 4 stycken alltså. Börjar bli lite många hemma nu 😊

Vad gör du för att pigga upp dig själv? Hösten tränger sig på. Mörknar rätt tidigt numera. Vi börjar snart hamna i läget att det blir mer inne än ute på något sätt. Det är lätt att man jobbar lite för hårt. Man tänker på krafterna. Vad gör du då för att pigga upp dig?

För kanske är det så att vi själva behöver ha en sådan plan. Som gör livet lite lättare. Lite mer roligt i det vardagliga.

Men inte ska jag väl kosta på mig något själv? Jo, kanske är det just det du ska göra. För kanske är det då du mår som bäst och kan göra något mer för andra.

För mig är det en blomma, en promenad i naturen, får väl erkänna att det är en lakritsbit också ibland. Att göra något med en vän. Vad behöver du göra för att pigga upp dig?

Det behöver ju faktiskt inte kosta speciellt mycket. Många trevliga saker att göra är helt gratis. Sök efter din väg. Det kommer att göra dig gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s