Förvärmare

Jag har en finfin funktion på min bil. Just nu i denna varma september behövs inte denna finess. Men snart så. Då är denna finess så bra. Den funkar vart jag än är. När som helst. Höll på säga ’hur som helst’ men det var nog inte sant. Så det säger jag inte.

Genom att trycka på denna lilla mackapär startar en värmare i min bil. Det gör att rutor blir isfria. Kupén blir varm. Det är rätt gott med denna förvärmare. Värmer min bil före färd.

Tänk om vi kunde använda lite mer av förvärme innan vi gav oss ut i dagen. Man skulle då undvika mycket elände. Om vi var varma i själen skulle vi kunna ta dagens händelser på ett varmare och mer kärleksfullt sätt.

För om vi förvärmde oss lite mer skulle vi inte ha så kort stubin. Vi skulle kunna möta varandra på ett varmare sätt. Vara mer följsam och inte så kyligt sträv.

Ja, nu finns det kanske inte en sådan mackapär inom oss typ. Men kanske finns det ett förhållningssätt som påminner om just en bild värmare.

Så vi behöver göra vad vi kan för att förvärma oss. Då kommer våra relationer fungera långt mycket bättre tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: