När ledigheten knackade på dörren och ville in

Igår hände det. Ledigheten knackade på dörren och ville in. Jag var inte sämre än att jag öppnande dörren och släppte in den.

Det visade sig vara ett bra val. För ledigheten valde att gå in. Så nu har min sommarledighet börjat. Inte alls dumt om jag får säga så.

Vad öppnar vi för i våra liv? Vad knackar på? Jag tänker att vi får många erbjudanden. Både bra och dåliga. Hur är vår uppmärksamhet på vad vi utsätter oss för?

Nu kommer dom olika faserna. Först att gå ner i varv. Koppla av och koppla bort. Sen leva en period i vila och återhämtning. Sommarledigheten är viktig. Att få koppla av i tänket ett tag. Lyfta av pressen. Låta det vara lite lagom. Kanske så drastiskt att man helt ”stänger ner” ett tag.

Ibland kan jag fundera på om man vågar slappna av. För att det är riskabelt att något hinner i fatt oss. Så håller vi ångan uppe. Vilket inte är något bra val. Men kan under korta perspektivet vara det enda rätta valet.

Hur bra är du på att slappna till 100%? Eller går du på hög speed jämnt?

Jag är tacksam för att vi har denna ledighet. Finns dom länder som inte har denna typ av ledighet.

Nu ska jag verkligen försöka koppla av. Och låta livet få gån ner i spänning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: