Ett nytt utseende…

Med ett nytt år kommer det ett nytt utseende på min blogg. Det var ett tag sedan jag gjorde om den. Så nu var det dags. För dig som följer den via mobilen kanske det inte märks speciellt mycket.

Och visst är det så med livet. Vi vill förnya oss men när vi väl försöker det så blir det nästan som förut. Inte alla som vågar byta frisyr och hårfärg. Det har ju inte jag något större problem. Den frisyr jag har är ju mer en icke-frisyr. Möjligen skulle man tatuera in något på flinten kanske. Det vore modigt.

Men när vi förnyar oss blir det oftast lite lagom. Typiskt lagom.

Nu har jag ju några vänner som är mycket vågade. Man vet aldrig vilken frisyr eller hårfärg vederbörande har när man möter henne. Lite spännande är det ju, får jag medge.

Men kanske skulle vi våga mer av förnyelse. Inte gå i dom gamla fotspåren och köra i dom utnötta hjulspåren. Det finns ju så mycket nytt att upptäcka. Kanske skulle det till och med göra så att vi ser på livet på ett nytt sätt. Utvecklas som människa…… Ja, naturligtvis kommer det att bli resultatet.

Så ledorden för oss under år 2019 kanske skulle bli ”Våga” ”Mod” ”Nytt” ”Förnyelse” – Vad säger du om det? Måste allting vara som det alltid har varit? Nej, egentligen inte. Men det kanske känns mest tryggt så. Men det nya blir tryggt det också. Bara du ger det lite tid.

Så släng dig ut i förnyelsens vindar.

Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s