Omvälvande

Omvälvande – ett ord som fångar mycket av det som händer inom oss när något stort händer inom oss. Omvälvande

Omvälva – om­störta, grundligt ändra. Alltså en helt avgörande förändring. Så omvälvande är en rätt stor förändring.

När jag möter olika öden som skulle kunna tituleras omvälvande är jag imponerad av hur många som tar sig igenom det. Mitt i processen tvivlar dom nog på att dom kommer igenom det. Så inser dom att det gick.

Andra skulle kanske kalla det för en kris. Mmm visst , det är möjligt att det kan vara det. Men tänk om man kunde förvandla det till något som är en omvälvande möjlighet.

Jag har ju delat det som är omvälvande för mig just nu. Och det kan ju vara nog så jobbigt mitt i glädjen. Så när jag satte punkt för jobbarveckan så sa huvudet stopp. Det var inte riktigt med på banan. Så igår så ville det nog mest sova. Så det blev att lägga sig rätt tidigt. Omvälvande händelser tar sin energi. Inte så konstigt.

En sak är säker. Det finns en väg bortom det jobbiga som upplevs så omvälvande. Det kommer en möjlighet som välsignar ditt liv. Kanske behöver våra liv skakas om ibland för att det nya ska få växa fram. Som en skogsbrand tex. Den skapar helt plötsligt möjlighet för den växt som tidigare inte var möjlig. Men nu, efter branden , så får den utrymmet att börja växa.

Det omvälvande i ditt liv blir en ny växtmån i ditt liv. Ditt nya liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: