När rabatterna tog över ….

Kanske har du sett något inslag någon gång om någon som handlat mycket med rabattkuponger. Minns ett inslag om en person i USA som handlade allt på kupong. Tycker mig minnas att det var det som blev betalningen istället för pengar.

När jag handlade sist insåg jag att det fanns varor som blivit extremt dyra som jag brukar handla. Fick bara en känsla att nu är det nog.

Kan inte minnas någon gång i mitt liv att jag letat så mycket rabatter som nu. Jag har visserligen handlat lite på nätet förr. Men nu är jag aktiv och letar efter varor billigare. Jag har egentligen inte behövt avstå saker men nu känner jag att jag väljer bort sådant som jag unnat mig tidigare. Och jag har det absolut inte sämst om jag jämför.

Detta gör att jag inser att det måste vara många många som just nu kämpar för att få ihop livets ekonomi. Man blir verkligen orolig för vad som kommer att hända.

Jag skulle tro att många kommer välja bort produkter i mataffären som man egentligen borde handla för att må bra. Det blir sämre och mindre nyttiga saker man får köpa vilket leder till ohälsa.

Jag tror vi behöver förena oss i en bön för vårt land. För dom som kämpar med ekonomin. För vår omvärld som har krig och påverkar världens ekonomi. Vi behöver också tänka på dom som kämpar om vi, som trots allt, har så vi klarar oss kan ge något åt dom.

🙏 Gud hjälpe oss 🙏

Trots detta inser jag att dom som har det värst just nu är dom som finns mitt i kriget i Ukraina. Dom som inte har värme. Alla dom som inte kan äta sig mätta idag. Så är det någon vår herre behöver prioritera så är det dom. Men mitt i allt vet jag att Gud resurser räcker även till oss.

Han räcker till för dig som kämpar på något vis. Det är stort och barmhärtigt att veta.


Idag ber vi för riksdagsman Kjell Jansson (M)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: