Jag vet

Vi har det rätt kul på jobbet. Det är nära till ett skratt. Tror vi nog kan säga att vi har lätt att bjuda på oss själva. 

Det är en viktig ingrediens att ha. När vi arbetar för att förbättra världen för barn så kan det bli rätt allvarligt. Och det är ju viktigt. Då kan det vara skönt att få skratta lite också. 

Vi har ju flera olika nationaliteter på jobbet. Och det gör det faktist ännu roligare. Ibland blir det missförstånd pga språket men det gör inget. 

Ett utryck som kan bli lite kul omkring det är när våra utlandsfödda vänner säger ”Jag vet”. Det ska förstås ”Jag förstår”. (Man kan ju undra varför man inte säger det i så fall 😉). 

Så detta ”Jag vet” blir massa olika fraser som ”Jag vet at du vet att jag vet” fast det blir ju inte lika kul att skriva det som att höra pladret om det. 

Språk är svårt. Betänk när man frågar efter en dammsugare i vårt café och svaret blir att man går och hämtar en riktig dammsugare och inte kakan. Och när jag missförstår så att det blir upp i väggarna tokigt så har vi rätt kul. 

Hur som helst så blir det lättare att jobba med ett leenden på läpparna. Och tänker vi efter så finns det alltid att något att le för. Om inte så räxker det att titta på sig själv. 

För så är det. 

Jag vet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s