Gott Nytt År

Gott nytt år

Nu har vi 365 dagar som vi har att göra något riktigt bra av. 365 dagar som vi fylla med bra saker.

Mitt avslut och start firade jag i pingstkyrkan i Jönköping. Fixade tillsammans med ett fantastiskt gäng en nyårstallrik till 1000 ungdomar som firade in det nya året. En förmån att får vara med. En liten glimt från det kommer här:

Jag önskar dig allt gott inför det nya året. Se någon speciellt detta år. Uppmuntra någon. Utgå från att tänka gott om allt och alla. Det kommer att välsigna dig tillbaka. Tro goda saker om dom du möter. Välsigna varandra. Välj att tänka gott. Se möjligheterna istället för omöjligheter. Då blir 2018 ett bra år. Ett år som man gärna minns.

2 svar till “Gott Nytt År”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s