När tiden laddat ur…

Det är inte lätta att kolla tiden när tiden laddat ur.

Jag skulle kolla vad klockan var. Då visade sig att klockans batteri var slut. Ingen tid kunde visas. Då är det inte lätt att varken veta vad klockan är eller hålla tiden.

Ibland kan det nog kännas så. Man är urladdad. Man är liksom tom inuti. Luften har liksom gått ur oss. Typ när ett läger är slut. Eller som i helgen. Då sista konserten är slut efter en hel helg. Inte nog med att det är slut efter 5 konserter. Hösten alla rep, extra övningar, övningar hemma, tar bara slut. Det blir konstigt tomt.

Min klocka var lätt att lösa. I med laddaren. Så var det rätt tid igen. Batteriet fick åter ström för att försörja klockan med livskraft.

När man är urladdad kan det kännas hopplöst. Men det kommer en morgondag. En bättre dag. En dag som ger ny energi. Nytt hopp. Nya möjligheter. Vad än nuet säger. Vad än känslorna vill påstå vara sant.

Min bön idag blir:

🙏 Herre, ge ny kraft till den som känner sig urladdad. Där energin har tagit slut. Fyll på med inspiration. Med hopp. Med tilltro. Tack att du ser när batteriet tagit slut. Tack för att du kan och vill hela. Herre, ladda den vara inre batterier tagit slut. Tack för din omsorg. Amen 🙏

Ps Titta gärna på länkarna Klingande julkort – del 1del 2 del 3 del 4 Ds

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s