Du har en ängel vid din sida!!

Finns att köpa på Nya Musik

Jag skulle vilja ropa till alla som jobbar inom sjukvården idag…

👼 Du har en ängel vid din sida!!

Jag skulle vilja ropa till alla som jobbar inom äldreomsorgen idag…

👼 Du har en ängel vid din sida!!

Kanske har du hört den lilla kören om ängeln som går vid vår sida ..

Jag har en ängel som följer mig, jag har en ängel som följer mej var dag. Om jag sitter eller står, om jag springer eller går Jag har en ängel som skyddar mig.

Jag är trygg både dag och natt, ja trygg både dag och natt. En ängel går vid min sida, och jag är trygg både dag och natt

Jag har en ängel som skyddar mig, jag har en ängel som skyddar mig var natt. Om jag sover jätteskönt eller vaknar gång på gång. Jag har en ängel som skyddar mig…Jag är trygg…

Jag skulle vilja ropa ut till all som idag ligger på sjukhus och kämpar…

👼 Du har en ängel vid din sida!!

Min bön är idag som så många dagar tidigare: Gud, var med alla som är sjuka och kämpar på sjukhusen. Ge kraft till all som jobbar på sjukhusen för att hjälpa dom som kämpar för sina liv. Jag ber dig Herre att du ska sända dina änglar till var och en av dom. Låt var och en uppleva deras närhet och det kraft och mod dom ger.

Det är inte bara dom som har en ängel vid sin sida. Du har det också. Tänk om vi kunde få se alla änglar som finns för vår skull. Ibland kallar vi dom för skyddsänglar. Med alla rätt kanske. Mer rätt borde dom kallas för kanske änglavän. Eller du kanske har ett bättre namn. Hur som helst …. Du har en ängel som följer dig var dag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: