Under allt är jag älskad av dig

Det finns en sång jag sjungit på några dagar. Det är en psalm skulle några uttrycka det. Andra en sång ur segertoner. Den är dock inte så gammal. Bara från 1973. Skriven av Christer Hultgren. Gammal å gammal. Den är i alla fall yngre än mig 😉

Sången ger en barmhärtig hållning från vår Herres sida. Kanske kan denna sång få sjunka in hos dig idag. Vi behöver inte förställa oss inför Gud. Vi får komma som vi är. Med det vi har.

Den avslutas med orden: ”Men bäst är ändå att jag vet det är så; under allt är jag älskad av dig”. Och det är just så det är. Du är älskad av Gud.

Herre till dig får jag komma komma precis som jag är Inför dig kan jag ingenting dölja du vet varje tanke jag bär. Men trots att du ser all min svaghet och vet att jag är ett av dina minsta barn får jag komma ändå och jag vet det är så; under allt är jag älskad av dig

Herre, till dig får jag lämna allt som vill tynga min själ du har lovat att bördorna bära du lovat att själv vandra med. Din närhet är nog för jag vet att du dog för att jag skulle leva och ha allt. Varje dag, och jag ber varje stund du mig ger vill jag vandra den väg du befallt.

Herre till dig får jag komma när mina dagar är slut. Jag har hört om en underbar himmel dit många har vandrat förut. Så tryggt att få tro att bönernas bro skall bära mig hela vägen hem. Men bäst är ändå att jag vet det är så; under allt är jag älskad av dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: