Så var det dags att tacka för mig….

Så var det dags att tacka för mig….

Det har gått ca 5,5 år sedan jag klev in i Erikshjälpen Jönköping. Ca 10,5 år sedan jag startade min resa inom samma organisation. Efter tre butiker, två av dom ny/omstart så är resan slut. En fantastisk resa. Många gånger oerhört jobbigt men mestadels så enormt stimulerande.

Det har varit fantastiska år. Att tillsammans med volontärer och kollegor fått gör skillnad. Nästan lite synd att inte ha sammanställt allt det överskott vi lyckats fått till. Men det är i alla fall några miljoner. Tillsammans blir vi starka. Tillsammans kan vi göra så mycket mer.

Min regionchef berättade att vi tillsammans i vår butik har under dessa år fått ett överskott på ca 25 miljoner. Helt galet. Så stolt och tacksam att vi alla, tillsammans, kunnat få det. Så fantastiskt underbart

I går kväll tog mina kollegor med mig till ”min” strand och grillade. Jag är helt uppfylld av denna underbara grupp. Så tacksam för alla, dess olikheter, dess kompetenser, dess varma goa omsorg , dess närhet till Gud, dess böneröst. Dom är guld värda. Om någon i butiksledningen läser detta, till er vill jag bara säga: ”var rädd om dom, vårda dom, ge dom stöd och uppmuntran. Gör allt ni kan för att ge dom det dom behöver för att göra ett bra jobb. Det kommer välsigna butiken, det kommer välsigna mottagarna av överskottet. Det kommer välsigna er i ert uppdrag som butiksledning/styrelse.

Tack för all uppmuntran jag fått. Tack för förbön.

Tänk att få se att pengarna gjort nytta hos den mest utsatte i tex Tanzania, Etiopien, Sydsudan. Tänk att vi fått stödja en ensamme föräldern i vår egen stad. Tänk att vi kunnat ge matkassar. Hjälpt en nyanländ med språk och stöd. Gett tak över huvudet för en eu-emigrant.

Sista dagen med gänget kunde inte avslutas bättre än denna utsikt. Stort tack erikshjälpen i Jönköping. Stort tack pingstkyrkan i Jönköping. Tack för förtroendet att fått jobba i butiken i över 5 år. Tack för mer än 10 år i Erikshjälpens verksamhet.

Till er alla som sa att nu gärna ville träffa mig innan jag slutade, men där er tid inte räckte till för det, hade gärna träffat er. Men ser fram emot ett möte när så blir möjligt. Stort tack till er också. Uppskattat era goda tillrop. Var rädd om er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: