Nedräkningen har börjat….

Nedräkningen har börjat…. till semestern. Om bara två arbetsdagar. Då är det dags …

Jag ser verkligen fram emot några veckor av ledighet. Att få koppla av. Ladda batteriet och stilla tänket. Få ner både puls och axlar.

Sen 1:a mars har det varit en press utöver det vanliga. Från det att pandemin drog igång så har det inte varit några vanliga veckor med vanligt arbetsschema….

Vad ser du fram emot? Vad längtar du efter? Att längta är en kraft som drar oss framåt. Den gör livet lite enklare och mer möjligt på något sätt. Var tacksam för att du har något att längta efter.

Men kanske det är brist på just detta längtande. Saknar något att se fram emot. Det kan göra att livet känns som det gått i baklås. Att det mer bromsar än drar framåt. Om det är så du känner så lider jag med dig

Jag tror att då behöver vi skapa något att se fram emot. Hitta på något som vi kan längta efter. Det behöver inte vara så vidlyftigt. För i jämförelse med ingenting är någonting mycket mer. Så ta inte i så att du storknar. Planera in något litet men trevligt längtar fram. Det gör sig gott.

För mig var det inget planerat för sommaren. Visste knappt ett tag när det skulle bli semester. Sen när det väl blev klart var det inte mycket tid till att hitta på något. Allt är rätt fullbokat när man kommer in i Juni. Men så öppnar sig en väg på grund av några goda vänner. Så har jag helt plötsligt något att se fram emot. Det är gör något gott inom sig. Man blir så tacksam.

Så ge inte upp. Tro på att även du kan få något att se fram emot. Även du ska kunna längta efter något.

Idag blir min bön…..

🙏Herre, skapa något att längta efter. Gör din del i att någon ska få möjlighet att se fram emot något. Ber dig Herre att du ska gå särskilt med den som känner sig ensam. Herre , tack att du är vår vän genom hela livet Amen 🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: