Så har två veckor gått

Så har två veckor gått. Ja , i alla fall nästan, sen jag började mitt nya jobb i Eskilstuna. Känner mig så välkomnad. Inte bara solen har välkomnat mig med sin värme. Mina ny kollegor och medarbetare likaså.

Det är samma jobb typ men ändå så olika. Säljer typ samma saker men på annat sätt. Varugrupper finns som i förra jobbet men andra nummer. (Nästan lite frustrerande när man står i kassan 😅).

🖊 Pennan har gått varm. Intrycken är många. Mycket att lära och ta in

Samtalen är många. Goda samtal. Glädjande samtal. Djupa samtal.

Drömmar börjar växa fram. Idéer ploppar upp. Men dom får mogna först. Det är så idéer inte blir kortsiktiga dagsländor.

Det är så fascinerande att detta funkar. Folk lämnar in saker. Vi säljer. Och då är både människor och miljö vinnarna. Det är stort. Verkligen stort.

Så här skriver vi på hemsidan: ”Att skänka möbler, husgeråd, kläder mm och att handla i vårt varuhus eller kanske ge av din tid betyder att människor i nöd får hjälp. Allt överskott går till välgörenhet i hjälpprojekt i världen men även lokalt här i Eskilstuna. Läs mer om vart överskottet går.

Det är mycket att processa. Tur att jag fick en stor korg med lakrits på skrivbordet. Då kan jag suga på en lakrits och smälta intrycken.

Just nu är jag inne i en period där jag möter medarbetarna. Vill lära känna, höra om deras drömmar längtan. Så en liten stund med alla.

Kvällarna har det varit många promenader. Vill se och lära känna stan. Jag har ju bott rätt nära Eskilstuna men ändå inte varit så mycket i själva stan. Mest besökt sjukhuset typ. Finns många fina ställen i stan. Så det får bli några bilder till slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: