På min vandring är Du med mig

Livet är en vandring på ett sätt. Som att vi går ut i livet när vi föds så vandrar vi genom åren. Och vi möter så många olika situationer.

Denna sång vill jag förmedla till dig idag. För vad du än möter just nu, med eller motgång, glädje eller sorg, så går han med dig. Varje steg. Han hoppar inte över varannat steg du tar. Eller menar att vissa situationer får du allt klara själv. Om det hänger på honom är du inte ensam eller övergiven någon gång på dagen.

Ibland kan vi känna oss övergivna. Men vi är inte det.

Hans trofasthet är så stor över ditt liv. Kryp intill honom. Han är din klippa. Samtidigt du lyssnar , sjunger eller läser denna text ber jag att det ska få vara din verklighet.

Så, lyssna här om du vill. Eller läs bara texten. Låt den få bära dig idag.

På min vandring, varje steg jag tar
är Du med mig
Aldrig ensam, Du lämnar aldrig mig
lämnar aldrig mig

Stor är Din trofasthet, Jesus
Stor är Din trofasthet, Jesus
Stor är Din trofasthet
Alla dagar är Du med

I min oro, Du står alltid kvar
Du är klippan
I din närhet, min rädsla rinner av
rädsla rinner av

Stor är Din trofasthet, Jesus … / ….

Jesus Kristus, Du är min trygghet
Helt säker i Din famn
Jesus Kristus Du är min framtid
Mitt hopp är i Ditt namn

3 svar till “På min vandring är Du med mig”

  1. Just den här känslan med hur det känns, mot hur och vad som faktiskt är sant, det är nog något som de flesta av oss som tror nån har brottats med från och till under livsresans gång. Vid något tillfälle ska jag ta upp just det ämnet i mitt skrivande på min egen blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: