Det finns hopp

Kanske har du läst om att det finns en kampanj som heter ’Det finns hopp’. Huvudtalaren är Sebastian Stakset. Rapparen som blev frälst och nu berättar om sin upplevelse. Vill du så kan du lyssna till honom i Stiga Arena i Eskilstuna 27-29 januari.

När jag läser förordet i hans bok inser jag att det liv han levde innan denna omvändelse var en mardröm för hans familj. Men tänk….. tänk att ett liv i mörker som förpestade familjen kunde vändas. Det fanns hopp. Och idag är det ljust där det förr var mörker.

Man kan verkligen ana att det var långt till att tro att det fanns hopp för Sebastian. Men det fanns verkligen det. Tack och lov.

Det finns hopp

Det finns verkligen hopp där man kan känna hopplöshet. Gud hjälpe oss att inte tappa bort det. Visst, jag inser att det ibland blir ett bottennapp i hoppet. Men jag vägrar att tro att hoppet tagit slut.

Jag vill hålla fast vid att det finns hopp där andra menar att hoppet är ute.

Så låt mig uppmuntra dig. Det finns hopp. Släpp aldrig taget om hoppet. Det ger en framtidstro där tvivlet förr tog över. För så länge det inte är kört finns det alltid en möjlighet.


Idag ber vi för riksdagsman Torsten Elofsson (KD)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: